بیمارستان خاتم الانبیا

دكتر كوليوند: ‌اكثر بيماران نشانه هاي بيماري خود را مخفي مي كنند

مدير داخلي بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي خاتم الانبياء(ص) گفت: اكثر بيماران و مراجعه كنندگان به مراكز درماني و بيمارستاني نشانه هاي بيماري خود را مخفي كرده و به پزشك خود بازگو  نمي كنند.               

دكتر«پيرحسين كوليوند» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومي بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي خاتم الانبياء(ص) با بيان اينكه اطلاعات گرفتن از بيمار در خصوص بيماري اش، بيش از 50 درصد فرآيند تشخيص بيماري توسط يك پزشك است، گفت: يك بيمار ممكن است به علت حجب و حيا از دادن برخي  اطلاعات به پزشك اش خودداري كند.                                       

وي ادامه داد: اين در حالي است كه فرد بيمار ممكن است به بيماري كه در اتاقش در بيمارستان بستري شده، اطلاعات ياد شده را بازگو كند.                                        

دكتر كوليوند اضافه كرد: اگر بيمار به سووال كننده خود كه پزشك است، نتواند اعتماد كند، مسير درمان، در همان ابتداي امر، بسته مي شود اما اگر بيمار، به پزشك خود اعتماد داشته باشد در نادرترين  بيماريها  مي تواند مسير درمان خود را باز كند.                                    

مدير داخلي بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي خاتم الانبياء(ص) در بخش ديگري از سخنانش به توجه پزشك مبني بر اظهارات بيمار خود درباره  بيماري اش اشاره كرد و افزود: گاهي اوقات يك پزشك پس از معاينه بيمار معتقد است كه بيمار مشكلي ندارد اما بيمار نظر خلاف آن را دارد.                                                            

وي توضيح داد:‌ گاهي اوقات پزشكان برخلاف نظر خود و به اصرار بيمار خود، اقداماتي از جمله آزمايشات مختلف را انجام مي دهند كه نتايج با نظر بيمار همخواني دارد بنابراين بايد پزشكان به اظهارات بيماران مراجعه كننده به آنان توجه كنند.                                                              

دكتر كوليوند با اشاره به اينكه بخش عمده اي  از مشخصات بيماري هاي نادر در ناشناخته بودن اين  بيماري ها است، گفت: تصور  نمي شود كه تعداد اين بيماريها كم باشد و از سوي ديگر هم بسياري از بيماران كه به پزشك مراجعه  مي كنند نمي دانند دچار چه مشكلي شده و در چه وضعيتي از نظر جسمي قرار دارند.           

وي با بيان اينكه ممكن است در برخي موارد يك تا دو سال طول بكشد تا يك پزشك متوجه بيماري مراجعه كننده اش شود،گفت: پزشك پس از اين مدت، ممكن است از اينكه علت بيماري مريض خود را كشف كرده خوشحال باشد اما از سوي ديگر شاهد رها شدن بيمار به حال خود هستيم.                                    

اين مقام مسوول در بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي خاتم الانبياء(ص) با تاكيد براينكه پزشك مسوول حل مشكل بيمار است، گفت: اين در حالي  است كه برخي پزشكان فكر مي كنند كه مسوول جواب دادن به سوالات خودشان و پاسخ هاي ذهني در باب يك بيماري هستند كه ممكن است چند سال در پي كشف آن باشند.

1393/11/13 - 15:56