مدیر داخلی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء (ص) گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) محور مهمترين خانواده در تاريخ جهان اسلام است كه در راس آن پيامبراكرم (ص) و از اركان آن اميرالمومنين و امام حسن و حسين (ع) هستند.
دکتر «پیرحسین کولیوند» روز سه شنبه چهارم فروردين سال 1394 در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومي بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي خاتم الانبياء(ص) اين مطلب را عنوان كرد.
وي تصريح كرد: يكي از مسائل اساسي در تاريخ اسلام اين است كه مبناي آغاز و ادامه حركت تبليغ دين برپايه يك خانواده استوار مي شود.
مدیر داخلی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء (ص) با تاكيد بر اهميت و نقش موثر اين خانواده در حفظ و بقاي دين در جامعه گفت: اين خانواده اي كه در زيارت جامعه از آن به عنوان" اهل بيت النبوه" و در حديث شريف كساء از آن به عنوان" شجره النبوه" وهمينطور در قرآن مجيد از آن به عنوان" ذوي القربي" ياد شده، مي بايست داراي يك محور و ستون محكم و خلل ناپذير باشد كه حضرت زهرا(س) به عنوان محوراين خانواده شناخته شده است.
دكتر كوليوند ادامه داد: وجود نازنين و آسماني پيامبراكرم (ص) ايشان را " ام ابيها" يعني مادر پدر مي خواندند و ارتباطهاي ويژه معنوي ايشان با علي (ع) و همينطور تربيت خاص فرزندان خود حاكي از ايفاي نقش خاص وي در شاكله اين خانواده بسيار مهم است.
وي با بيان فداكاري هاي وصف ناپذير حضرت زهرا(س) در جريان مبارزه با حذف دين حقيقي در جامعه گفت: ايشان مي توانستند در آن برهه از تاريخ يعني در زمان پس از وفات پيامبر(ص) با عقب كشيدن خود از جريانات و با نپرداختن هزينه هاي زيادي كه منجر به شهادت ايشان نيز شد، دراوج شهرت به عنوان ملكه جهان اسلام باقي بمانند و تا زماني كه نام پيامبر (ص) برده مي شد نام ايشان هم باقي بماند.
مدیر داخلی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء (ص) توضيح داد: در جريان هجوم شبانه به منزل علي (ع)، حضرت زهرا (س) كه دختر پيامبر (ص) بودن خود را بعنوان سپر در آن مبارزه قرار داد تا شايد بتواند از توحش آن جمع كاسته باشد.
وي تصريح كرد: محوريت حضرت زهرا (س) در جايگاه هدايت خانواده اي كه موجب حفظ و بقاي دين خدا و در جهان مي گردد بالاترين نقش ايشان در تاريخ اسلام است كه حاوي اسرار زيادي براي محققان و دانشمندان است.
1394/01/04 - 10:40