مدير داخلي بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي خاتم الانبياء(ص) روز يكشنبه و در آستانه فرا رسيدن ايام ليالي قدر يادداشتي منتشر كرد.
در ابتداي ياداشت دكتر «پيرحسين كوليوند» آمده است: شب هنگام كه خورشيد رخ در نقاب غروب مي كشد و تاريكي دامن مي گسترد، مرگ رنگ فرا ميرسد، رنگها كه در روز تمام چشم را پر مي كردند و ديدن وراي آن را مانع مي شدند، با رفتن خورشيد رخت بربسته و ديدن بي واسطه را ارزاني مي دارند.
وي در ادامه يادداشت خود آورده است:"رنگها كه خود پوشاننده حقايق هستند ولي تاريكي در غياب رنگ، اسرار را هويدا مي سازد، البته نه براي همگان كه براي خاصان و در اين شبها، "شب قدر"رستن از تمام رنگها و وابستگي ها و پيوستن به حقيقت بي رنگي است.
مدير داخلي بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي خاتم الانبياء(ص) در اين يادداشت آورده است، ما را برعظمت شب قدر راهي نيست و تنها مي توان در زير باران رحمت الهي "ليله القدر" ايستاد تا ببارد و جانهاي مومنان را از آب زلال خود شست و شو دهد.
دكتر كوليوند در اين يادداشت آورده است، در اين شب چشم سر را بايد بيدار نگاه داشت تا چشم جان بيداري و بينايي يابد، دل از بندها رها شود و ما چه زيانكار خواهيم بود اگر از شب قدر تنها بيداري چشم نصيبمان شود.
وي در اين يادداشت تصريح كرده است، "شب قدر" كه طبق آيات قرآن كريم شبي بهتر از هزار ماه است و در تمام طول سال هيچ شبي به خوبي و فضيلت آن نمي رسد و عمل در اين شب بهتر از عمل در هزار ماه است و در اين شب تقدير امور سال افراد مشخص مي شود و آنكه "شب قدر"، زماني كه روزي بندگان، تقدير آنان اعم از خوب و بد در آن مقدر مي گردد.
مدير داخلي بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي خاتم الانبياء(ص) در اين يادداشت آورده است، "قدر" شبي كه قرآن بر پيامبر اكرم (ص ) نازل شد و شبي كه دعاي كسي رد نمي شود.
وي در ادامه اين يادداشت آورده است، در كتاب قبال از "كنزالمواقيت" به نقل از پيامبر اسلام (ص ) روايت شده است كه "حضرت موسي (ع) به خدا گفت نزديك شدن به تو را خواهانم و خداوند فرمود: نزديكي من از آن كسي است كه شب قدر بيدار بماند."
موسي(ع) گفت: رحمتت را مي خواهم و خداوند فرمود: رحم من از آن كسي است كه در شب قدر به مسكينان رحمت كند و باز موسي جواز گذشتن از صراط را خواست و خداوند آن را آن كسي فرمود كه در شب قدر صدقه اي بدهد."
دكتر كوليوند در اين يادداشت آورده است و باز از همين كتاب در جاي ديگري از حضرت رسول(ص) نقل شده است كه: "درهاي آسمان در شب قدر باز مي شود، بنابراين بنده اي در آن نماز نمي خواند، مگر اينكه خداوند متعال در مقابل هر سجده اي درختي در بهشت براي او مي نويسد."
وي در اين يادداشت آورده است، مرحوم طبسي در منزلت شب قدر مي گويد: "از آن رو به اين شب قدر گفته اند كه داراي شرف و پايه اي بلند و شاني عظيم است."
دكتر كوليوند در اين يادداشت تصريح كرده است، يكي ديگر از معاني شب قدر تنگي و ضيق است و از آنرو اين اسم را بر آن گذاشته اند كه زمين بواسطه كثرت فرشتگان در آن شب تنك مي شود و سرشار از فرشتگاني است كه تا سپيده دم، همصدا با زمينيان به احياي آن مي پردازند و به وظايف خويش عمل مي كنند.
وي در ادامه اين يادداشت آورده است، امام صادق(ع) نيز در فضيلت شب قدر مي فرمايد:" قدر باران رحمتي است كه در جويبار هر فرد و هر جمع به اندازه او جاري است. شخصيت افراد بگونه اي شكل گرفته كه بعضي از آنان توان پذيرش جريان رودي وسيع از رحمت و بركت قدر را دارند و برخي ديگر زمينه كمتري براي جذب رحمت و عنايت دارندو برخي هيچ گونه آمادگي ندارند تا آنجا كه زمينه وجودشان چون سنگي سخت ونفوذ ناپذيراست."
مدير داخلي بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي خاتم الانبياء(ص) در پايان اين يادداشت از تمامي پرسنل درخواست كرد تا در مراسم پر فيض احياي ليالي قدر كه درشب هاي 16، 14 و 18 تير1394 از ساعت 22 تا 1:30 بامداد در مسجد بيمارستان فوق تخصصي خاتم الانبياء (ص) برگزار مي شود، حضور بهم رسانند.
1394/04/14 - 15:19