بیمارستان خاتم الانبیا بیمارستان خاتم الانبیا

پیشتازی بانوان در هشتمین مسابقات قرآن بین مراکز درمانی تهران

به نقل از خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)

دبیر هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم بین بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تهران از استقبال خوب بانوان در این دوره از مسابقات خبر داد.

حجت‌الاسلام محمودرضا ذکاوت، دبیر هشتمین دوره مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه بین بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تهران در گفت‌وگو با ایکنا درباره میزان استقبال ثبت‌نام‌شدگان گفت: با توجه به اتمام زمان ثبت‌نام در نیمه آبان‌ماه و براساس تحلیل آماری انجام شده، ۵۹ درصد بانوان و ۴۱ درصد آقایان شاغل به صورت رسمی، پیمانی و قراردادی و شرکتی در دانشگاه علوم پزشکی و مراکز درمانی و بیمارستان‌های شهرداری‌‌ها، نیروهای مسلح، صدا و سیما و وزارت نفت و قوه‌ قضائیه در این دوره از مسابقات نام‌نویسی کرده‌اند.

وی ادامه داد: بیشترین آمار ثبت‌ نام‌ کنندگان با ۵۷ درصد متعلق به رشته تفسیر سوره‌های نبأ و نازعات (براساس تفسیر نور حجت‌الاسلام قرائتی) است. سپس تعداد ثبت‌نام‌کنندگان مرتلان با ۲۲ درصد در رشته ترتیل سوره‌های مؤمنون و حافظان با ۲۱ درصد در رشته حفظ سوره‌های نبأ و نازعات، در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.

ذکاوت با اشاره به اینکه مسابقات فوق یادواره شهدای مدافع سلامت شهر تهران برگزار خواهد شد، تأکید کرد: مرحله نهایی این مسابقات در ایام سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، ۱۰ دی‌ماه از ساعت ۸ تا ۱۲ به صورت حضوری در سالن اجتماعات بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) برگزار می‌شود.

منبع خبر: خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)
لینک خبر: https://iqna.ir/00HXiJ

1402/08/21 - 22:44