روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي خاتم الانبياء(ص): مدیر بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء (ص) از انجام موفق عمل جراحی مغز در حالت هوشیاری برای نخستینبار در ایران خبر داد.
پیرحسین کولیوند در گفت و گو با روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي خاتم الانبياء(ص) اظهارداشت: با مساعدت هاي بنياد شهيد و امور ايثارگران، معاونت درمان بنياد شهيد و همچنين اداره كل جذب متخصصين بنياد شهيد و به همت متخصصان پزشکی کشورمان عمل جراحی مغز در حالت هوشیاری برای نخستینبار در ایران در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء (ص) صورت پذیرفت.
وی افزود: بر این اساس در روز دوشنبه 10 تیر دو بیمار دارای بیماری "صرع مقاوم به درمان" تحت عمل جراحی مغز در حالت هوشیاری قرار گرفتند که در این راستا در روز سهشنبه 11 تیر نیز 4 بیمار دیگر تحت این عمل جراحی منحصر به فرد برای درمان قرار میگیرند.
کولیوند تصریح کرد: سرپرست تیم عمل جراحی مغز در حالت هوشیاری بر عهده پروفسور علی گرجی مدیر مرکز تحقیقات علوم اعصاب شفاء بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء (ص) بود که وی همزمان رئیس مرکز تحقیقات "صرع" دانشگاه مونستر آلمان نیز است و جناب آقاي دکتر طاهر طاهری، جراح مغز و اعصاب و معاون مركز تحقيقات علوم اعصاب شفا بيمارستان خاتم الانبياء(ص) و ديگر اعضاء جناب آقاي پرفسور اشتومر، جناب آقاي پرفسور كلاوس هافن كمپ از دانشگاه مونستر آلمان و آقايان دکتر مصطفی صادقی، دکتر مهوری، دکتر پورسینا و خانم دکتر خداشناس از بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي خاتم الانبياء(ص) بودند.
وی ادامه داد: در عمل جراحی مغز در حالت هوشیاری که در حدود 4 ساعت به طول انجامید بیمار بدون بیهوشی و کاملاً در حال هوشیاری قرار داشت و در این شیوه جدید بدون درد بیمار در زمان عمل جراحی به تمام پرسش تیم جراحی نیز پاسخ داد تا تمام بررسیها برای حفظ سلامت ارگانهای حیاتی و مهم مغز خصوصا مركز تكلم، مركزحركتي اندامها و مراكز حسي اندامها و...نیز صورت پذیرد.
کولیوند در تشریح اهمیت این عمل جراحی منحصر به فرد اظهار داشت: پیچیدگی این عمل آنقدر بالا است که تعداد محدودي در دنیا از متخصصان پزشکی، از جمله متخصصان چهار کشور آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه از عهده انجام آن بر میآیند.
مدیر بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء (ص) خاطرنشان کرد: عمل جراحی مغز در حالت هوشیاری دارای کمترین عارضه برای بیمار بوده و اینگونه عمل جراحی برای بیماران دارای تومور مغزی و بیماری "صرع مقاوم به درمان" صورت میپذیرد که از نظر اقتصادی و جلوگیری از خروج ارز برای کشور بسیار قابل توجه است زیرا چنین عمل جراحی در خارج از کشور حداقل 700 تا 900 میلیون ریال هزینه برای بیماران دارد در حالیکه در کشور در حال حاضربا تعرفه بيمه هاي تكميلي صورت میپذیرد.
ضمنا انتقال تكنولوژي و دانش فني اين نوع عمل پيشرفته مغزي بحمدالله امروز عملا صورت پذيرفت. لذا طي دوروز آينده ذيل الطاف الهي 4نفر از جانبازان عزيزي كه از اين نوع بيماري رنج مي برند با اين شيوه و توسط تيم مشترك مذكور تحت عمل جراحي قرار خواهند گرفت.
ان شاءالله بتوانيم خدمات ارزنده و شايسته اي را در اين راستا به جانبازان عزيز و خانواده معظم شهدا و ساير هم ميهنان عزيزمان ارائه نمائيم.
1392/04/10 - 23:02